Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Manchester United nu se mulțumește doar cu câştigarea trofeului Europa League

Daily Mail
manchester united fans

Câştigarea trofeului Europa League va reprezenta un semnal de îmbunătăţire, însă nu este suficientă pentru un club de calibrul lui Manchester United, consideră mijlocaşul portughez Bruno Fernandes, unul dintre fotbaliştii de bază ai grupării de pe Old Trafford, informează Reuters.

United şi-a asigurat practic locul în finala celei de-a doua competiţii continentale intercluburi, pe care a câştigat-o în 2017, după ce a spulberat pe teren propriu formaţia italiană AS Roma (scor 6-2), în prima manşă a semifinalelor. Returul, programat joi seara pe Stadio Olimpico, pare o simplă formalitate pentru elevii antrenorului Ole Gunnar Solskjaer.

"Pentru noi, ar fi un semnal de îmbunătăţire să câştigăm Europa League, pentru că în sezonul trecut nu am câştigat nimic", a declarat Fernandes, care crede că echipa sa trebuie să privească acest turneu ca pe o rampă de lansare pentru succesul pe termen lung.

"Când joci pentru acest club, standardul tău trebuie să fie ridicat. Din punctul meu de vedere, meciul tur împotriva celor de la AS Roma nu a fost cel mai bun joc al meu, deşi cifrele spun altceva, pentru că am reuşit două goluri şi două assist-uri, pentru prima dată de când joc aici. Tot timpul îmi doresc să joc bine, aşa că data viitoare poate voi reuşi trei goluri şi două assist-uri. Însă cel mai important pentru mine este modul în care câştigăm şi faptul că suntem aproape de a obţine trofeul", a adăugat internaţionalul lusitan.

Fernandes şi-a exprimat, totodată, speranţa că atacantul uruguayan Edinson Cavani şi mijlocaşul francez Paul Pogba vor rămâne la Manchester United şi în sezonul viitor.

Pogba, câştigător al Cupei Mondiale cu naţionala Franţei în 2018, este legat până în 2022 de gruparea de pe Old Trafford, care l-a achiziţionat cu 89 milioane de lire sterline în 2016, de la Juventus Torino. Una dintre echipele interesate de serviciile francezului este Real Madrid, unde este dorit cu insistenţă de antrenorul Zinedine Zidane.

Cavani a sosit la United în octombrie, când a semnat un acord valabil până la finalul acestui sezon, cu opţiune pentru încă 12 luni, dar sud-americanul este încă nehotărât în privinţa viitorului său, conform Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.