Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Manchester United se pregătește să se despartă de președintele său executiv la finalul anului

www.worldsoccer.com
manchester united

Manchester United a anunţat miercuri despărţirea de preşedintele său executiv Richard Arnold la sfârşitul acestui an, transmite EFE.

Anunţul intervine într-un moment când magnatul britanic Jim Ratcliffe, patronul grupului Ineos, este pe punctul de a cumpăra 25% din acţiunile lui United, potrivit Agerpres.

Richard Arnold a sosit la United în 2007 şi din 2013 a devenit director de operaţiuni al clubului până în februarie 2022, când l-a înlocuit pe Ed Woodward ca preşedinte executiv, fiind responsabil de venirea antrenorului Erik ten Hag şi de acordurile economice cu Adidas şi Qualcomm, sponsorul principal de pe tricouri începând cu sezonul viitor.

Managerul a fost însă criticat pentru modul în care a gestionat cazul jucătorului Mason Greenwood, pe care a încercat să-l reintroducă în echipă odată ce au fost retrase acuzaţiile de tentativă de viol şi agresiune. După torentul de critici, a decis să dea înapoi şi a lăsat jucătorul să plece, acesta ajungând sub formă de împrumut la Getafe.

Directorul financiar al clubului, Patrick Steward, va prelua funcţia de director executiv interimar până la numirea unui înlocuitor permanent.

Dacă această decizie va necesita avizul lui Ratcliffe, atunci va trece o perioadă între şase şi opt săptămâni de la confirmarea achiziţiei, deoarece acesta este timpul necesar pentru Premier League de validare a lui ca acţionar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.