Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Manda despre miniştrii demisionari: Şi-au anunţat demisiile încă de la începutul şedinţei

Inquam Photos / Octav Ganea
claudiu manda

Cei trei miniştri demisionari şi-au anunţat intenţia referitoare la acest gest încă de la începutul reuniunii CExN al PSD, dar au fost rugaţi de colegii de partid să nu facă acest lucru, a declarat joi seara senatorul PSD Claudiu Manda, lider al Organizaţiei judeţene Dolj.

"Au fost rugaţi de colegii din CEx, a fost un vot. Toţi care au vorbit au susţinut că nu ar trebui să demisioneze niciunul. Până la urmă demisia este un act unilateral, am luat act de această demisie. (...) Colegii au început prin a-şi anunţa demisia, au fost luări de cuvânt din partea membrilor CEx în care toţi care au luat cuvântul au spus că nu ar trebui să-şi dea demisia niciunul dintre ei, că dacă ar trebui să facem o evaluare, putem să o facem cu altă ocazie, iar cele două colege de-ale noastre acuzate de abuz în serviciu - nu a zis cumva CCR că abuzul în serviciu ar trebui dezincriminat?", a declarat Manda la finalul reuniunii CExN al PSD.

Potrivit acestuia, nu există "un învingător şi un învins". "Pot să spun altceva - că partidul este foarte unit, ceea ce este o victorie pentru partid", a arătat el. Numele noilor miniştri vor fi făcute cunoscute cel mai probabil vineri, într-o nouă şedinţă CExN al PSD, a menţionat el, conform Agerpres.

Întrebat dacă ministrul ALDE Viorel Ilie rămâne în guvern, senatorul PSD a răspuns că "nu a existat o discuţie cu premierul despre ce face ministrul ALDE". "Noi ne-am rezumat la cei trei miniştri cu care am început şedinţa, ei spunând foarte clar că vor să demisioneze", a afirmat Manda. El a adăugat că premierul nu a spus foarte clar că, dacă nu există remanieri, va demisiona în şedinţă: "Nu a spus clar acest lucru, a făcut afirmaţiile pe care le-a făcut şi spaţiul public despre cele două colege".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.