Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Manda (PSD) anunță noi soluții pentru o reglementare mai eficientă a prețurilor la energie

stiripesurse.ro
Claudiu Manda

Firmele românești trebuie susținute prin scăderea plafoanelor la energie, spune Claudiu Manda: „În scurt timp, vom propune noi soluții pentru o reglementare mai eficientă a prețurilor la energie, cu scopul de a sprijini economia națională și de a proteja puterea de cumpărare a fiecărui cetățean”.

„Cu fiecare zi, ne străduim să găsim cele mai bune soluții pentru a ușura povara economică asupra românilor. Plafonarea prețurilor la energie a demonstrat deja că poate fi un scut eficient împotriva inflației, opunându-se speculei și stabilizând prețurile. Prin această măsură, am reușit să aducem inflația la un nivel de o singură cifră. Dar nu ne oprim aici! Ne-am asumat angajamentul de a continua această politică cel puțin până în 2026, cu perspectiva unei extinderi automate”, a postat pe Facebook social-democratul.

Potrivit lui Manda, atenția este îndreptată acum către firmele românești: „Este esențial să le susținem prin scăderea plafoanelor la energie, astfel încât să le facilităm o reducere a costurilor de producție. Acest pas este crucial pentru a combate una dintre principalele surse ale inflației. În scurt timp, vom propune noi soluții pentru o reglementare mai eficientă a prețurilor la energie, cu scopul de a sprijini economia națională și de a proteja puterea de cumpărare a fiecărui cetățean”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.