Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mandat de arestare emis pentru mama care și-a aruncat copilul pe jos urmare unei crize de gelozie

judecator justitie

Magistraţii Tribunalului Timiş au admis cererea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş de emitere a unui mandat de arestare pentru 30 de zile pe numele femeii care şi-a aruncat pe jos bebeluşul de două luni, în urma unei crize de gelozie pe care a avut-o cu tatăl copilului, potrivit Agerpres.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, Violeta Filip, a declarat, luni, că inculpata G.E. este urmărită penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie - tentativă de omor comisă asupra unui membru de familie.

Citește și: Lista persoanelor cu funcţii de conducere din Arad care au plătit la PSD pentru menţinerea în funcţii - Supărările generate de inegalitatea cotizaţiilor - dosar

"În sarcina inculpatei s-a reţinut că în noaptea de 23 mai, în timp ce se afla în incinta Hotelului Reghina Blue din Timişoara, pe fondul unui conflict anterior avut cu concubinul său, în mod intenţionat aceasta l-ar fi aruncat din braţe pe băieţelul lor minor, în vârstă de două luni, pe jos, pe podeaua din parchet laminat din holul hotelului, acţiune violentă în urma căreia minorul a fost proiectat prin aer circa doi metri, iar în final a căzut şi s-a lovit cu capul de podea, producându-i în acest mod mai multe traumatisme, leziuni traumatice ce necesită 25 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare şi care au pus în primejdie viaţa copilului", declară Violeta Filip, într-un comunicat transmis Agerpres.

În aceeaşi dată, inculpata G.E. a fost prezentată cu propunere de arestare preventivă judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Timiş, care a admis cererea şi a dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă pe numele acesteia, pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările continuă în cauză, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor de fapt şi de drept în care a fost comiterii faptei.

Punerea în mişcare a acţiunii penale reprezintă o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.