Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Manfred Weber, candidat la șefia Comisiei Europene, către Marea Britanie: Spuneţi-ne ce vreţi

Manfred Weber

Amânarea datei de 29 martie pentru ieşirea plănuită a Marii Britanii din Uniunea Europeană ar avea sens doar dacă Londra ar anunţa planuri cu ce trebuie făcut după ce parlamentarii britanici au respins proiectul de acord privind Brexit-ul, a declarat joi, la un post de radio, eurodeputatul german conservator Manfred Weber, care candidează pentru şefia Comisiei Europene la alegerile europene din luna mai, relatează Reuters, potrivit Agerpres.

"Întrebările actuale sunt doar amânate dacă mai câştigi timp. Am făcut acest lucru prea des în ultimele luni şi în ultimii ani", a afirmat Weber la postul de radio Deutschlandfunk.

Citeste si Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Române, după valul de ironii de pe Facebook : M-am gândit astăzi la Patul lui Procoust. Vrem tipare, cu orice preț

"Spuneţi-ne ce vreţi. Apoi suntem dispuşi să discutăm", le-a transmis el britanicilor, spunând că "mingea este acum în terenul Londrei".

Weber a precizat că nu mai este vorba de concesii şi că acestea au fost deja făcute în proiectul de acord privind Brexit-ul convenit de premierul britanic conservator Theresa May şi Bruxellesul, dar respins de Camera Comunelor.

El a mai spus că nu vede o diviziune între Nord şi Sud în UE în legătură cu Brexit-ul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.