Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Manifestaţie publică ţărănească pentru promovarea drepturilor ţăranilor şi a agriculturii la scară mică, la Palatul Parlamentului

online.anuntul.ro
gospodarie taraneasca

Asociaţia Eco Ruralis şi Confederaţia Europeană Ţărănească Via Campesina va organiza luni e o manifestaţie publică pentru promovarea drepturilor ţăranilor şi a agriculturii la scară mică, care se va desfăşura la Palatul Parlamentului, în faţa Camerei Deputaţilor - Alveolă Parc Izvor.

La acest eveniment vor participa şi asociaţii ale societăţii civile naţionale şi europene, dar şi consumatori.

Manifestaţia va avea loc în timpul Reuniunii informale a miniştrilor europeni ai agriculturii de la Palatul Parlamentului, desfăşurată cu ocazia Preşedinţiei României a Consiliului UE, ce se va desfăşura între 2 - 4 iunie 2019.

Ţărani din România şi din alte ţări europene vor lua pe rând cuvântul şi îşi vor exprima în stradă poziţia şi opiniile faţă de politicile publice europene, precum şi pentru promovarea agriculturii la scară mică şi a agriculturii familiale, drept model ideal de agricultură în România şi în Europa.

Recent, drepturile ţăranilor au fost recunoscute şi reglementate prin adoptarea la New York, a Declaraţiei Naţiunilor Unite a Drepturilor ţăranilor şi ale altor persoane care lucrează în mediul rural.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.