Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marș organizat de PSD Vaslui cu ocazia zilei de 1 Mai

psd sigla

Reprezentanţii Organizaţiei Judeţene a PSD Vaslui au organizat, luni, un marş pentru a marca ziua Ziua Internaţională a Muncii, la care au participat în jur de 100 de membri şi simpatizanţi ai partidului, informează agerpres.ro.

Participanţii la marş au străbătut distanţa dintre Piaţa Centrului Civic al municipiului Vaslui şi Parcul Copou, fluturând steaguri roşii şi împărţind cetăţenilor baloane şi steguleţe roşii cu însemnele PSD.

Judecătoarea Geanina Terceanu, implicată într-un accident GRAV / Primele IMAGINI


Preşedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a subliniat că în fiecare an ziua de 1 Mai trebuie să reprezinte un bun prilej pentru aducerea în discuţie a eforturilor celor care au luptat pentru drepturile muncitorilor.

Macron detonează BOMBA și anunță posibila ieșire a Franței din UE: Vom avea un Frexit


'În general, ziua de 1 Mai a ajuns să fie asociată cu petrecerile, dar este foarte important să găsim prilej pentru a discuta mai mult despre valoarea muncii, despre eforturile care au fost depuse de militanţii pentru drepturile celor ce muncesc. Vasluienii ni s-au alăturat în număr destul de mare şi le mulţumim pentru acest lucru', a declarat liderul PSD Vaslui. 

La acţiune au participat liderii locali ai partidului, parlamentari PSD, dar şi simpli membri şi simpatizanţi. Dacă în anii trecuţi cu ocazia acţiunilor similare organizate de 1 Mai social-democraţii ofereau în mod gratuit mici şi bere cetăţenilor, acum nu s-a mai întâmplat acest lucru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.