Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Maramureș: Bărbat bătut, găsit mort în locuință

Twitter
politie crima

Un bărbat de 41 de ani, din Vișeu de Sus, județul Maramureș, a fost găsit mort, sâmbătă dimineață, pe corp fiind constatate urme de violență, cel mai probabil în urma unei bătăi. Un tânăr, suspect în acest caz, a fost dus la audieri, potrivit Mediafax.

Reprezentanții Poliției Maramureș au declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX, că în acest caz un tânăr din oraș a fost dus la audieri.

„Sâmbătă dimineață polițiștii au sesizați că într-o locuință de pe raza orașului Vișeu de Sus a fost găsit un bărbat decedat. S-a stabilit că bărbatul decedat avea 41 de ani, iar la examinarea exterioară a cadavrului au fost constatate urme de violență. Persoana decedată a fost transportată la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei. Un tânăr din oraș a fost condus la audieri”, au spus reprezentanții IPJ Maramureș.

În acest caz, o echipă complexă de cercetare face verificări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a murit bărbatul.

Surse judiciare au declarat că, din primele informații, bărbatul decedat ar fi fost bătut de o altă persoană, incidentul având loc pe fondul consumului de alcool.

„În funcție de rezultatul necropsiei și altor probe se va face încadrarea faptei, dacă a fost vorba despre omor, tentativă de omor sau lovituri cauzatoare de moarte”, au spus sursele judiciare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.