Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Maramureș este singurul județ din România reprezentat în conducerea Asociației Europene a Regiunilor de Frontieră

Radu Pop
Ionel Bogdan

Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș, este singurul reprezentant al unei regiuni din România ales în Comitetul Executiv al Asociației Europene a Regiunilor de Frontieră (AEBR), de către Adunarea Generală a AEBR, pentru următorii doi ani.

Prezența președintelui CJ Maramureș în Comitetul Executiv al AEBR constituie o oportunitate excelentă pentru județul Maramureș și pentru regiunea de Nord-Vest a României de afirmare în cadrul acestei importante asociații transfrontaliere, deschizând calea unor noi colaborări și proiecte interregionale.

„Prezența în cadrul Comitetului Executiv al unei organizații cu peste 50 de ani de experiență și activitate în domeniul cooperării transfrontaliere, alături de reprezentanți de prim rang ai regiunilor europene, mă onorează și responsabilizează deopotrivă. Maramureșul are astfel posibilitatea de a se remarca și promova la nivel european, dar mai ales să atragă cooperări cu regiuni transfrontaliere experimentate”, a subliniat Ionel Bogdan cu ocazia alegerii sale în cadrul conducerii AEBR.

Noua conducere a AEBR este alcătuită din președintele reales Karl-Heinz Lambertz, președinte al Parlamentului comunității germane din Belgia, 10 vicepreședinți și din Comitetul Executiv compus din 38 de reprezentanți din regiuni și euroregiuni care sunt membri AEBR, majoritatea având o activitate îndelungată la nivelul cooperării transfrontaliere.

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.