Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Maraton fotbalistic în Liga Campionilor: 17 meciuri în 22 de zile

Microbiştii vor putea să urmească din nou meciurile din Liga Campionilor începând cu luna august 2020. Sky Italia notează că sezonul 2019-2020 se va relua începând cu 7 august şi se va încheia pe 29 august, atunci câdn va avea loc finala, disputată la Istanbul, pe "Ataturk Olympic Stadium", potrivit Mediafax.

Cea mai importantă competiţie intercluburi din Europa se va desfăşura pe parcursul a 22 de zile, timp în care se vor juca 17 meciuri.

Până acum se cunosc patru echipe calificare în sferturile de finală, PSG, Atletico Madrid, Atalanta şi RB Leipzig, care au eliminat formaţiile Borussia Dortmund, Liverpool, Valencia şi Tottenham.

Pe 7 şi 8 august vor avea loc partidele retur din optimile de finală, rămase de jucat: Juventus-Lyon (1-0 pentru Lyon, în tur), Manchester City-Real Madrid (2-1 pentru City, în tur), Barcelona-Napoli (1-1, în tur), Bayern Munchen-Chelsea (3-0 pentru Bayern, în tur).

Citește și: VIDEO - Scandal URIAȘ în Rahova: polițiștii au fost nevoiți să tragă cu armele pentru a-i calma pe oameni

Sferturile de finală se vor juca în zilele 11, 12, 14 şi 15 august, iar semifinalele pe 18, 19, 21 şi 22 august.

Şi Europa League îşi va redeschide porţile în august 2020. Începând cu 2 şi 3 august, se vor juca meciurile tur din optimi, Sevilla - AS Roma şi Inter Milano - Getafe.

În zilele 10, 13 august vor avea loc sferturile de finală, iar semifinalele se vor juca pe 17 şi 20 august. Finala de la Gdansk, Polonia, va avea loc pe 27 august.

Aceste planuri vor fi discutate în şedinţa video care va avea loc marţi, 21 aprilie, între UEFA şi cei 55 de preşedinţi ai federaţiilor naţionale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.