Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu a convocat CEX-ul PSD pentru moțiunea de cenzură

Facebook
PSD

Liderul interimar PSD, Marcel Ciolacu, a convocat șefii județeni și conducerea centrală la o ședință CEX, vineri, de la ora 11.00, prin videoconferință. Social-democrații vor discuta calendarul pentru moțiunea de cenzură.

Moțiunea de cenzură a fost depusă și citită în plenul reunit în timpul sesiunii extraordinare. Dezbaterea și votul încă nu au fost programate. PSD și-ar dori un vot pe 7 septembrie.

Liberalii au anunțat că Guvernul va sesiza CCR cu privire la un conflict juridic de natură constituțională între Parlament și Executiv. Liberalii spun că nu se poate depune moțiune de cenzură în sesiune extraordinară.

Liderul interimar PSD, Marcel Ciolacu, a spus că social-democrații vor un vot cât mai repede posibil, dar că nu este exclus să se aștepte decizia CCR după sesizarea Guvernului. Nu este însă interzis să se voteze și până se pronunță judecătorii constituționali, însă calea pe care va merge PSD se va alege în CEX.

Liderul deputaților PSD, Alfred Simonis, a declarat joi că data votului va fi aleasă în funcție de ziua în care pot fi prezenți la vot cei mai mulți parlamentari.

Citește și: MUTARE-ȘOC în București: campania PSD, condusă de un veteran al politicii .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.