Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu a EXPLODAT: NU cred că e o catastrofă ca în România să avem anticipate!

Facebook
Marcel Ciolacu

PSD nu va susține un guvern mioritar PNL, spune Marcel Ciolacu: „Nu cred că este o catastrofă, pentru prima oară în România după 30 de ani, să avem și alegeri anticipate”, conform Mediafax.

„PSD este cel mai mare partid din România. Mai mult, a și câștigat alegerile. Mă vedeți pe mine, îl vedeți pe Paul Stănescu, pe Fredi (Alfred Simonis - n.r.), pe Sorin (Grindeanu - n.r.) că vom susține vreodată să rămână Raluca Turcan, să rămână dl. Cîțu într-un guvern minoritar? Eu vă spun că nu. Când avem o Românie normală, așa a promis dl. Iohannis, și încalci spiritul Constituției și iei dreptul celor care au câștigat alegerile să facă propunerea de premier trebuie să-ți asumi și consecințele. Nu cred că este o catastrofă, pentru prima oară în România după 30 de ani, să avem și alegeri anticipate. Nu se întâmplă nimic. Oricum PNRR trebuie renegociat, oricum sunt o groază de OUG care trebuie aduse în Parlament și modificate... PSD nu e angrenat într-un joc politic care privește alt partid”, spune Marcel Ciolacu, întrebat dacă social-democrații ar putea susține un guvern minoritar PNL.

Referitor la viitorul președinte al PNL, Cioacu a spus că „oricare dintre ei câștigă (Ludovic Orban sau Florin Cîu - n.r.) este la fel de dăunător pentru România și fiecare și-a demonstrat capacitatea administrativă”.

Liderul PSD se arată încrezător în ceea ce privește moțiunea de cenzură.

„Este pentru prima dată când are șanse o moțiune de cenzură la numai șase luni de la alegerile generale. Noi vrem să avem un suport și de la partenerii sociali. O moțiune de cenzură nu o considerăm numai o luptă politică, ci și un instrument cu partenerii sociali pentru a vedea unde s-a greșit. (...) Suntem pregătiți să preluăm o eventuală guvernare”, conchide liderul social-democrat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.