Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu acuză un 'asalt asupra avuţiei naţionale': 'Îl avertizez pe Iohannis să nu fie părtaș la acest furt'

Inquam Photos / Octav Ganea
Iohannis Ciolacu

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, reacţionează la noua şedinţă anunţată pentru vineri la Cotroceni. Liderul social-democrat susţine că Iohannis acţionează anticonstituţional şi îi cere acestuia să oprească Guvernul Cîţu dintr-o presupusă tentativă de a vinde cele mai profitabile companii de stat.

"Iohannis trebuie să facă un singur lucru la șueta anticonstituțională cu miniștrii de la Cotroceni: să ceară imperativ ca acest Guvern să nu vândă pe nimic companiile românești!

Timp de un an nu am permis ca acest Guvern de dreapta care a dus România în faliment să vândă tot din casă! Ne-am bătut cu ei în Parlament și am reușit să stopăm vânzarea activelor celor mai profitabile companii de stat: Hidroelectrica, Romgaz, Nuclearelectrica, Transgaz, CEC și Aeroporturi București.

Acum însă, pentru că știe că în curând nu-l va mai împrumuta nimeni, Cîțu vrea să dea un nou asalt asupra avuției naționale și să treacă peste legea PSD care îl bloca să vândă activele în plină criză sanitară și economică.

10 miliarde de euro și aproape 18.000 de salariați. Aceasta este miza lui Cîțu!

Îl avertizez pe Iohannis să nu fie părtaș la acest furt! Și să ia aminte că nici acum nu-i vom lăsa!", scrie Marcel Ciolacu pe Facebook.

Președintele Klaus Iohannis va avea vineri, la ora 12:00, la Palatul Cotroceni, o întâlnire cu premierul Florin Cîțu și mai mulți miniștri: Nicolae Ciucă, Bogdan Aurescu, Alexandru Nazare, Lucian Bode, Sorin Cîmpeanu, Raluca Turcan, Virgil Popescu, Adrian Oros și Bogdan Gheorghiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.