Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciolacu anunță momentul 'T zero' în Parlament: impozitare progresivă pentru pensiile speciale + noutăți pregătite de PSD

start

Liderul interimar PSD a declarat vineri la DCNews că partidul va depune în Parlament un proiect de lege care să modifice sistemul de acordare a indemnizațiilor pentru limita de vârstă în cazul parlamentarilor și că susține alături de UDMR impozitarea progresivă a pensiilor speciale care depășesc salariul Președintelui României:

  • „Populismul trebuie sa aiba o linie rosie. Linia rosie acum este Armata. Biserica si Armata sunt stalpii principali ai societatii romanesti. E cazul sa ne oprim cu populismul cand ajungem la acesti doi stalpi. Nu oamenii politici au facut unirea Romaniei, sa ne uitam bine in istorie.
  • Noi avem un proiect si dl Kelemen (liderul UDMR) a venit cu aceeasi propunere, sa luam salariul Presedintelui Romaniei si ce depaseste veniturile la pensie prin aceste pensii speciale sa fie impozitate si mi se pare un lucru de bun simt, iesim din orice fel de atacare la CCR, la tribunal, iesim din acest hatis si se aseaza in normalitate. Nu se doreste acest lucru. Daca nu vor face PNL) la 1 februarie, vom solicita noi sa intre pe ordinea de zi si vom vedea cum vor vota.
  • avem un proiect pe care o sa il depunem, inclusiv pentru parlamentari, daca doresc o indemnizatie suplimentara, vor contribui mai mult la acel fond pe perioada mandatului. Dar totusi sa creezi un T zero, esti social-democrat, impozitare progresiva. Ai depasit salariul Presedintelui Romaniei, pe anumite paliere impozitare progresiva. Vorbim de pensii speciale”

Vezi si: VIDEO Vladimir Putin a decretat, în celebra conferință de presă de sfârșit de an: 'Nimeni nu trebuie să se atingă de Lenin' .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.