Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu, anunțul care îi dă fiori lui Ludovic Orban: 'O să fie cvorum și o să treacă. Orice premier PSD care ar fi făcut asta, ar fi fost arestat'

PSD
Marcel Ciolacu Congres PSD

Marcel Ciolacu a declarat, luni seara, că marți, în plenul reunit al Parlamentului, se va vota majorare pensiilor cu 40%, așa cum prevedea legea. Liderul PSD a spus că a primit asigurări că va fi cvorum și că legea va trece, pentru a nu se repeta episodul de la moțiunea de cenzură.

Ciolacu a vorbit și despre rectificarea bugetară prin care Ludovic Orban a dat bani primarilor, evitând primăriile conduse de edili PSD. ”Orice premier PSD care ar fi făcut asta, ar fi fost arestat în secunda doi.”, a precizat șeful social-democraților.

”Am vorbit cu mai mulți lideri să fie cvorum și legea să treacă. Și domnul Victor Ponta a zis că se prezintă, și domnul Călin Popescu Tăriceanu, și grupul minorităților, și grupul PPU-SL. Vom majora pensiile cu 40%. Într-o țară normală trebuie respectate legile. Nu vorbim de o majorare de 14% a pensiilor, ci de o micșorare cu 26%. Vreau să știu cu cât a scăzut puterea de cumpărare. Guvernatorul BNR ne-a spus că guvernul s-a împrumutat cu 7 miliarde de euro în primele 7 luni. Nu au ieșit nici Orban și nici Cîțu să ne spună ce s-a întâmplat cu miliardele împrumutate.Eu mă aștept să se prezinte și UDMR, și grupul PMP, că și ei au votat.

Citește și: BREAKING - Dana Budeanu prezintă înregistrarea VIDEO cu Nicuşor Dan. Imaginile care aruncă în aer alegerile locale în Capitală

E o bătaie de joc și la adresa copiilor, și la adresa pensionarilor, și la adresa profesorilor, prin prorogarea termenelor de plată. Ca și la dublarea alocațiilor, unde au atacat legea la CCR, spun că vor ataca și acum. Ce au atacat? Respingerea ordonanței lor de prorogare a termenului. Este rușinos ce fac.

Primarii PNL au primit de 10 ori mai mulți bani, la rectificare. Niciun municipiu condus de PSD nu a primit niciun ban. Nimeni nu și-a permis în 30 de ani să facă așa ceva. Printr-o hotărâre de guvern, din fondul de rezervă, nu și-a permis nimeni. Orice premier PSD care ar fi făcut asta, ar fi fost arestat în secunda doi.”, a declarat Marcel Ciolacu.

Citește și: Un renumit jurnalist o desființează pe Clotilde Armand: ‘Dincolo de proces ea va deveni dușmanul meu pe viață’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.