Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu, atac dur la adresa lui Iohannis, PNL și USR: 'Coaliția pierzătorilor este un eșec. Nu vor binele acestei țări'

Facebook
Marcel Ciolacu

Președintele PSD Marcel Ciolacu a lansat un atac dur la adresa lui Klaus Iohannis și a Guvernului Cîțu. „PNL, USR și Iohannis nu vor binele acestei țări, vor doar binele lor”, a spus liderul PSD.

„Vedem cum arată România normală a domnului Iohannis. Avem o criză economică majoră, o criză sanitară, iar acum USR și PNL au provocat și o criză politică fără precedent. (...) Încă de joi PSD a prezentat public moțiunea de cenzură. Am arătat și 157 de semnături legale. Am invitat atunci USR PLUS și AUR să discutăm pe marginea textului și să depunem împreună o moțiune care să aibă minimum 234 de semnături. USR PLUS a ales însă o alianță cu AUR și cu aroganța specifică nu au dat niciun semn. Nu au făcut nici gestul minim de a transmite textul moțiunii. Chiar îi felicit pe cei de la AUR că s-au folosit de USR pentru a-și crește vizibilitatea publică. Acum creatorii acestei crize ar dori ca PSD să decidă cine câștigă dintre USR și PNL, eventual PSD să stabilească și cine câștigă congresele de la PNL și USR. Prioritatea lor nu este rezolvarea crizei politice. USR PLUS a anunțat deja că rămâne în Guvern. Cu alte cuvinte, o să ne trezim tot cu Barna, Ghinea, Năsui cu ocazia acestui nou șantaj. Am văzut că nici președintele Iohannis nu-și dorește adevărata stopare a acestei crize. Dl președinte nu trebuia doar să constate ceea ce-i repetăm noi de un an încoace, că USR știe doar să strice. Iohannis trebuia să recunoască public că opera sa, coaliția pierzătorilor, este un eșec. Este clar pentru toată lumea că PNL, USR și Iohannis nu vor binele acestei țări, ci vor doar binele lor”, a spus Marcel Ciolacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.