Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu, atac fără precedent la Șoșoacă și Simion: Nu poți să faci ca o maimuță!/ VIDEO

ciolacu guvern bun

Premierul și liderul PSD, Marcel Ciolacu, susține că bătălia pentru Primăria Capitalei va da un semnal foarte important și va arăta dacă PSD și PNL chiar pot merge în coaliție la alegeri. Ciolacu a spus că politica se face cu un proiect de țară, ”nu să faci ca o maimuță în Parlament”, cu referire la scandalurile în care au fost implicați Diana Șoșoacă sau George Simion.

”În primul rând, părerea mea e că domnul Nicușor Dan a pierdut 4 ani. Și el, și bucureștenii, și românii. S-a luptat cu tot felul de închipuiri. Omul n-a construit nimic în București! Sistemul, apa caldă este în colaps, transportul la fel. Nicușor Dan trebuie să plece acasă, trebuie să vină un prima

Dacă PSD vine cu doamna Firea, dacă PNL vine cu domnul Burduja. Tradițional în partide, liderii de organizație candidează. Dacă ar candida unul împotriva celuilalt, atunci ar pierde amândoi. Eu îmi aduc aminte că domnul Nicușor Dan a fost candidatul PNL și USR, dacă nu avea acest sprijin comun, nu o învingea pe doamna Firea.

Am decis să facem un sondaj, nu e o bâlbâială la decizie. Ne dorim să găsim persoana cea mai compatibilă pentru ambele electorate, atât pentru PSD, cât și pentru PNL. Nu avem ceva împotriva unui candidat, nu avem ceva cu Firea, cu Piedone, că Piedone este un primar bun, se vede la Sectorul 5.

Partidele mari, după ce s-a luat decizia politică, întotdeauna se mobilizează. Cum și PSD și PNL vor să meargă împreună cu o alianță politică la parlamentare și prezidențiale, eu și domnul Ciucă trebuie să venim în fața dumneavoastră cu un proiect politic pentru următorii ani. Așa se face politică, nu cu ranga.

Nu poți să faci politică pe Facebook, să stai numai cu telefonul ăla în Parlament, să faci ca o maimuță.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.