Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu, atac la adresa lui Dan Barna: Să nu dai pe lângă și la moțiune

jurnalul
Marcel Ciolacu

„Dan, să nu faci cu moțiunea cum ai făcut cu tastatura: să dai pe lângă”, îi transmite Marcel Ciolacu lui Dan Barna. Liderul social-democrat afirmă că moțiunea de cenzură trebuie votată în plen, la vedere, asumat, așa cum vor face toți parlamentarii PSD.

„Și cu moțiunea în plen, și cu sufletul la guvernare! Useriștii nu vor participa azi la citirea moțiunii PSD. Nu le place să audă ceea ce susțin (sic!) că o să voteze”, transmite Marcel Ciolacu.

El amintește și de episodul în care Dan Barna se prefăcea că tastează la calculator.

„Ai fost părtaș, domnule Barna! Nu eu i-am făcut cadouri Cîțu! Tu i-ai dat trei stilouri cu care ați mâzgălit un an ciolanul guvernării. Și Dan, să nu faci cu moțiunea cum ai făcut cu tastatura: să dai pe lângă! Moțiunea chiar trebuie votată în plen, la vedere, asumat, așa cum vor face toți parlamentarii PSD”, conchide liderul social-democrat.

Moțiunea de cenzură a PSD are șanse foarte mari să treacă, dacă social-democrații o și votează, declara miercuri Dan Barna. El afirma că USR va vota „pentru”. Barna spunea că ”ar trebui să fie un nivel de schizofrenie destul de mare ca PSD să-și depună propria moțiune de cenzură și apoi să nu participe la vot”.

Moţiunea de cenzură a PSD va fi citită în plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului joi după-amiază, în lipsa lui Cîțu. Premierul merge la deschiderea traficului pe Pasajul Mogoșoaia, împreună cu ministrul interimar al Transpoturilor, Dan Vîlceanu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.