Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu atacă virulent Guvernul: Nu poți să fii atât de prost!

Inquam Photos / George Calin
Marcel Ciolacu

Șeful interimar PSD, Marcel Ciolacu, a declarat vineri la DCNews că schimbarea din funcție a lui Costel Vânătoru, șeful Băncii Genetice din Buzău, reprezintă „un abuz instituțional” al guvernanților liberali.

„Este un abuz institutional. In primul si primul rand o vad ca pe o prostie. Nu poti sa fii atat de prost sa schimbi un om de talia preotului si cercetatorului Vanatoru printr-o decizie fara macar sa stii cine este si ce reprezinta. Am inteles, schimbi un secretar de stat, schimbi un sef de serviciu, dar cand schimbi conducatorul unui institut de cercetare, tu trebuie sa sa fii foarte atent si sa ceri foarte multe lamuriri. E un pic...toata guvernarea este pompieristica”, a zis Ciolacu.

Costel Vânătoru a fost înlocuit recent de la conducerea Băncii de Resurse Genetice Vegetale pentru Legumicultură, Floricultură, Plante Aromatice și Medicinale Buzău, în locul său fiind delegat Adrian Ionuț Chesnoiu, directorului Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale

Vezi si: VIDEO Vladimir Putin a decretat, în celebra conferință de presă de sfârșit de an: 'Nimeni nu trebuie să se atingă de Lenin' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.