Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu , avertisment dur pentru toți tinerii: Legea Anastasia nu are excepții!

ciolacu guvern bun

Premierul Marcel Ciolacu a ținut să transmită un avertisment, de Ziua Tineretului. Premierul i-a îndemnat pe tineri să se distreze, dar sub nicio formă să nu se urce la volan ulterior. Ciolacu le-a reamintit că este în vigoare Legea Anastasia, legea care prevede închisoare cu executare pentru cei prinși drogați la volan.

”Ziua Tineretului trebuie să fie un motiv de bucurie, însă de prea multe ori distracția poate scăpa de sub control și produce drame.

De aceea, alături de Robert Cazanciuc și de mulți alți colegi din PSD, am inițiat cea mai amplă campanie de responsabilizare în privința consumului de alcool și droguri la volan. Fiindcă tinerii sunt, din păcate, printre cei mai expuși la asemenea pericole, astfel că protejarea lor este mai importantă ca oricând.

Le transmit tuturor tinerilor acest mesaj simplu și clar. Nu conduceți dacă ați consumat alcool sau droguri și nu-i lăsați nici pe cei ce lângă voi să facă o astfel de greșeală cu consecințe dramatice.

Riscul de a provoca, în asemnea condiții, accidente mortale este unul uriaș, iar Legea Anastasia prevede pedeapsa închisorii cu executare. Și nu există excepții!

Le mulțumesc colegilor din PSD, voluntarilor, polițiștilor rutieri și tuturor companiilor partenere implicate în campania de conștientizare legată de #LegeaAnastasia.

Fii curat la volan!”, scrie Marcel Ciolacu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.