Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu, deranjat de comparaţia cu Dragnea, prezintă argumentele pentru preluarea conducerii PSD: 'Am şi alte calităţi' (VIDEO)

facebook.com
Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu, noul preşedinte interimar al PSD, afirmă că funcţia pe care o deţine în prezent, cea de preşedinte al Camerei Deputaţilor, a cântărit decisiv în decizia colegilor săi de a-l susţine pentru conducerea partidului.

"Presupun faptul că sunt preşedintele Camerei. Acest lucru a contat foarte mult în decizia colegilor. Am şi alte calităţi. Sunt un bun organizator, sunt un om moderat, un om de echipă", a declarat Ciolacu.

Întrebat dacă intenţionează să candideze pentru preşedinţia PSD la congresul din februarie, Ciolacu a răspuns: "Lăsaţi-ne să ne organizăm şi venim cu precizările necesare. În cel mai scurt timp o să iau o decizie."

Noul preşedinte interimar al PSD s-a arătat deranjat de o comparaţie cu Liviu Dragnea făcută de un reporter. "În primul rând, pe mine mă cheamă Marcel Ciolacu, iar pe el Liviu Dragnea. Nu a fost preluată această conducere prin forţă. Dacă era prin forţă, nu ţinea CEx-ul şase ore. A fost un gest de normalitate al doamnei preşedinte, după ce ne-a ascultat. Nimeni nu i-a cerut demisia. Cu toţii am ajuns la concluzia că este necesară o resetare a conducerii", a mai declarat Ciolacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.