Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu descinde la celula de criză a MAI: Premierul a coordonat personal acțiunile de la Crevedia, toată noaptea

Guvernul Romaniei
Marcel Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu va merge personal la ședința celulei de criză de la MAI, care va avea loc la ora 11. Ciolacu a coordonat personal acțiunile de după exploziile de la Crevedia, acolo unde 58 de oameni, majoritatea pompieri au fost răniți grav, chiar în timpul intervenției.

Raed Arafat, șeful DSU, a anunțat că pompierii vor verifica stațiile GPL din toată țara. Controale s-au făcut și până acum, dar la Crevedia nu se știa că stația funcționa, a explicat Arafat. Declarațiile au fost făcute duminică.

Vezi și : BREAKING - Ce a provocat dezastrul de la Crevedia : Motivul incredibil care a provocat deflagrația

„Pompierii vor face acest lucru... se fac aceste controale, dar se fac de obcei acolo unde funcționează. Aici (n.r. la Crevedia) nu se știe că funcționa... dar așteptăm detaliile anchetei”, a declarat Raed Arafat. Șeful DSU a mai spus că zona Crevedia nu mai este în pericol. „În mod normal pericolul este terminat, incendiul este terminat, a fost pericolul de explozie, de aceea populația a fost evacuată”, a precizat Raed Arafat.

Tot duminică, autoritățile au anunțat că Secția de urmărire penală și criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție (PÎCCJ) a preluat dosarul Crevedia. În cauză se efectuează cercetări in rem sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere din culpă care a avut ca urmare un dezastru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.