Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu, despre acuzaţiile la adresa lui Daniel Florea: 'Procuratura trebuie să-şi facă datoria'

Inquam Photos / George Calin
Marcel Ciolacu

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, consideră că procurorii trebuie să-şi facă datoria în cazul primarului Sectorului 5, Daniel Florea, împotriva căruia candidatul PNL susţinut de USR PLUS la Primăria Sectorului 5, Cristian Băcanu, a formulat o plângere penală, potrivit Agerpres.

"Am înţeles că s-a făcut o sesizare la tribunal, s-a respins sesizarea. Mai departe, să-şi facă datoria procurorii", a declarat Ciolacu la Parlament.

El a susţinut că a avut o discuţie cu primarul Sectorului 5, care i-a spus că nu el a gestionat strângerea de semnături, ci echipa acestuia.

Citește și: Alexandru Rafila, despre imunizarea în masă: Se poate întâmpla în câțiva ani de zile

"Vă daţi seama că am avut o discuţie cu domnul primar Daniel Florea. Nu dânsul a gestionat strângerea de semnături, este totuşi primarul Sectorului 5, echipa dânsului, şi m-a asigurat că toţi cei care au apărut în acel film nu mai fac parte din staff-ul domniei sale. Îmi aduc aminte de falsuri de semnături la USR, când au depus anumite legi. Cred că procuratura trebuie să-şi facă datoria", a spus liderul interimar al PSD.

Candidatul PNL susţinut de USR PLUS la Primăria Sectorului 5, Cristian Băcanu, a anunţat luni că a formulat plângere penală, după ce în spaţiul public a apărut o înregistrare video conform căreia ar fi fost falsificate semnături pentru listele depuse de PSD la alegerile locale.

Preşedintele USR Bucureşti, Claudiu Năsui, l-a acuzat pe Daniel Florea că "susţine" falsificarea de semnături.

PLUS Sector 5 a postat pe Facebook o înregistrare video în care susţine că ar apărea angajaţi ai Primăriei Sectorului 5 care completează liste de semnături pentru candidatura primarului Daniel Florea. Conform aceleiaşi surse, Alianţa USR PLUS va depune, la rândul său, plângere penală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.