Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu, despre protestul de duminică noaptea: Ne-am câștigat acest drept în anul 1989, la Revoluție

PSD
Marcel Ciolacu

Liderul PSD spune că propunerea premierului Florin Cîțu de a-i asculta și pe specialiștii PSD în privința măsurilor pentru combaterea răspândirii Covid-19, nu este seioasă: „Acum, în al 12-lea ceas, premierul Cîțu vine cu mâna-ntinsă să cerșească ajutor”.

„Acum, în al 12-lea ceas, premierul Cîțu vine cu mâna-ntinsă să cerșească ajutor. Abia acum, după un an de zile. Abia acum recunoaște oficial că nu a fost în stare să facă nimic. Acum, când le e frică de furia oamenilor s-au gândit să ceară ajutor. Aceasta, din punctul nostru de vedere, nu este o propunere serioasă. De un an social-democrații le-au propus în mod repetat să ne întâlnim să discutăm despre pandemie, despre buget și despre PNRR, să găsim cele mai bune soluții”, spune marcel Ciolacu.

Acesta spune că reprezentanții coaliției au refuzat discuțiile de fiecare dată.

„Au refuzat de fiecare dată să aibă aceste discuții cu PSD. Acum, când românii s-au săturat de prostia și minciuna lor și au ieșit în stradă, dl. Cîțu, dl. Iohannis, dl. Orban și Barna au găsit de cuviință să cheme PSD la masa discuțiilor. Guvernul trebuie să stea în casă. Românii trebuie să stea afară, românii trebuie să meargă la serviciu, să-și ducă copiii la școală, să-și vadă de treaba lor. E clar că restricțiile luate de actualul guvern au dus mai mult haos decât responsabilitate din partea cetățenilor. Nu se poate continua așa”, conchide liderul social-democrat.

Premierul Florin Cîțu spune că este pregătit să asculte și opinia specialiștilor din PSD în privința măsurilor pentru combaterea răspândirii Covid-19.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.