Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu, despre scandalul intonării imnului secuiesc: Nu este normală o astfel de provocare. Vom discuta cu UDMR

Inquam Photos / George Calin
marcel ciolacu parlament

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, susține că intonarea imnului Ținutului Secuiesc, la meciul de hochei al naționalei României, reprezintă o provocare și a explicat că va exista o discuție în coaliție cu cei de la UDMR pentru a găsi o serie de explicații.

Citește și: Sfidare! Naționala de hochei a României a cântat imnul așa-numitului Ținut Secuiesc, la meciul cu Ungaria

”A fost imnul Ținutului Secuiesc. Am văzut și eu postarea domnului Grindeanu și cred că este una corectă, un om care vine

Cred că sunt exagerări care nu trebuie să mai aibă loc pe teritoriul României, după 30 de ani de democrație. În contextul războiului, să mai vi și cu astfel de provocări, nu este permis.

Sunt ferm convins că în coaliție va exista o discuție. Trebuie să existe respect, noi am respectat și respectăm UDMR.”, a spus Marcel Ciolacu.

Vicepremierul Sorin Grindeanu spune, după ce hocheiștii României au cântat imnul Ținutului Secuiesc la un meci, că nu poate tolera „gestul infam” și cere măsuri urgente.

„Ca timișorean înțeleg perfect ce înseamnă să trăiești într-o comunitate multiculturală și multietnică, în care toată lumea este respectată. Nu pot însă să înțeleg și să tolerez gestul infam al hocheiștilor din naționala României care au cântat așa-zisul imn al Ținutului Secuiesc. Este un afront și o lipsă nerușinată de respect față de România, față de români și față de tricolor. Și sper ca lucrurile să nu rămână nepedepsite”, scrie pe Facebook Sorin Grindeanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.