Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu, după declaraţiile lui Orban: 'Încă n-ai înțeles că minciuna are picioare scurte, Ludovic?'

stiripesurse.ro
Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu, preşedintele interimar al PSD, reacţionează la acuzaţiile lansate de Ludovic Orban cu privire la neconstituţionalitatea hotărârii adoptate miercuri de parlament cu privire la starea de alertă.

"Ești de 6 luni la guvernare! Încă n-ai înțeles că minciuna are picioare scurte, Ludovic? Fie ai uitat ce ai semnat, fie nu știi ce trimit alții, în numele tău, spre încuviințare la Parlament. Ori, pur și simplu, mințind românii atât de des, acum a devenit un gest reflex?!", scrie Marcel Ciolacu pe Facebook, alături de adresa prin care Ludovic Orban a solicitat Parlamentului încuviinţarea Hotărârii de Guvern privind institutirea stării de alertă.

Premierul Ludovic Orban a afirmat că, în opinia sa, Parlamentul nu avea atributul constituţional şi legal să facă modificări la hotărârea de Guvern privind starea de alertă. "Este o imixtiune grosolană a forului legislativ în activitatea Executivului şi este o încălcare flagrantă a principiului separaţiei puterilor în stat. Nu putem fi de acord cu această atitudine, dar nu vom avea o reacţie în momentul de faţă", a spus el. Detalii AICI!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.