Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu, după imaginile INCREDIBILE cu Clotilde Armand: 'Demisia Armand! Și apoi pe mâna procurorilor'

Marcel Ciolacu

UPDATE

”Procurorul de serviciu trebuie să emită mandat de reținere pe numele lui Clotilde Armand și a soțului ei. Candidații au voie să asiste la numărarea voturilor, nu să numere voturi.

Așteptăm să vedem decizia magistraților, 24 de ore. Nu cred că procurorii, cu aceste imagini, nu vor cere reținerea. Aștept de la ministrul de Interne să spună ce s-a întâmplat.

Domnul Orban să răspundă cum s-au organizat aceste alegeri. Nu mai poate acoperi nimeni această fraudă de la Sectorul 1.”, a spus, vineri noaptea, la România TV, liderul PSD.

Știrea inițială

Imagini cu Clotilde Armand în sala cu sacii cu voturi de la alegerile locale de la Primăria Sectorului 1 au apărut în spațiul public. Marcel Ciolacu este primul lider important care a reacționat, el cerând demisia primarului Sectorului 1.

Ciolacu spune că acesta este doar unul dintre motivele pentru care Klaus Iohannis vrea desființarea ”cu orice preț” a SIIJ. ”Vom strânge semnături și o vom demite pe Armand!”, punctează Ciolacu.

Citește și: IMAGINILE care o ÎNGROAPĂ pe Clotilde Armand: A intrat în sala cu voturi, a început să le numere

”Demisia Armand! Și apoi pe mâna procurorilor! Poate acum înțelege toată lumea de ce Iohannis vrea cu orice preț desființarea SIIJ!!!

Ce face SIIJ acum este să renumere voturile furate deja de Clotilde Armand?!

Asta nu mai e o problemă a sectorului 1, ci a democrației romanești! Încă mai cred în puterea instituțiilor statului. Acum cetățenii trebuie să vadă că statul nu e slab. Le cer autorităților sa intervină și să deschidă de urgență o anchetă penală! Dacă nu se va interveni instituțional, vom folosi toate mijloacele politice pe care le avem la dispoziție.

Dreptatea trebuie facută! Le vom spune oamenilor că statul român e slab în fața abuzurilor și e nevoie de noi, cetățeni. Vom strânge semnături și o vom demite pe Armand! Iar toți politicienii, indiferent de partid, trebuie să ia atitudine!!! Să semnăm toate partidele un protocol și să strângem împreună semnăturile!!!”, e mesajul lui Marcel Ciolacu.

Scandalul numărării voturilor de la Sectorul 1 a izbucnit după difuzarea unor imagini în care persoane despre care se afirma că ar fi membri ai USR PLUS umblau la sacii cu voturi pentru Primăria Sectorului 1 al Capitalei.

Fostul primar PSD al Sectorului 1, Daniel Tudorache, a depus o plângere legată de rezultatul alegerilor şi a reclamat comiterea unor infracţiuni de către Dan Barna, preşedintele USR, procurorul Nicolae Sprâncu – preşedintele Biroului Electoral Sector 1 şi Andrei Nicolescu, membru USR.


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.