Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu explică adevărata miză a coaliției cu PNL: Este un moment crucial pentru România/ VIDEO

ciolacu guvern bun

Premierul Marcel Ciolacu susține că alianța cu PNL este dictată de nevoia de stabilitate politică și arată că este un moment crucial pentru România, din cauza fondurilor europene uriașe, care se suprapun cu PNRR-ul. Ciolacu a explicat că este o fereastră de oportunitate unică pentru dezvoltarea României.

”Vom vedea după data de 9 iunie. Dacă românii hotărăsc că asta este decizia și vor vota lista la europarlamentare, atunci acesta este un semnal important și va trebui să ne așezăm la masă. O decizie o vom lua după data de 9 iunie.

Eu nu m-am hotărât (dacă candidează la prezidențiale n.r.). Nu sunt genul de om care să nu aibă măsura lucrurilor. Stați să vedem votul la europarlamentare, să vedem decizia românilor și să vedem dacă această coaliție rezistă și după 2024.

Este un moment crucial pentru România, un moment extrem de important. Avem nevoie de stabilitate politică, este nevoie de această stabilitate pentru că este ultimul tren al României. Niciodată nu vom mai avea fonduri europene de asemenea anvergură suprapuse pe aceste fonduri din PNRR.”, a spus Marcel Ciolacu, la Antena 3 CNN.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.