Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu explică ce a vrut să spună prin `patriotism economic`

Camera Deputaților
Marcel Ciolacu

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, vineri, la Piteşti, că împreună cu Nicolae Ciucă va anunţa ce adăugiri se vor aduce actualului program de guvernare, liderul social-democrat făcând referire la un program bazat pe „patriotism economic“, transmite Agerpres.

„Împreună cu domnul prim-ministru şi preşedinte al Partidului Naţional Liberal, domnul Nicolae Ciucă, o să ieşim împreună şi o să explicăm ce adăugiri avem la actualul program de guvernare, ce constatări, că anumite lucruri nu se pot realiza. Repet, s-a dus vremea campaniei electorale, oamenii aşteaptă lucruri concrete şi vom veni împreună. Avem o linie roşie şi eu şi domnul Nicolae Ciucă credem că în zona industriei alimentare şi industriei materialelor de construcţii statul român trebuie să intervină şi să reducem deficitul de balanţă comercială“, a răspuns Marcel Ciolacu, întrebat despre programul de guvernare bazat pe patriotism economic, la care a făcut referire la conferinţa de alegeri a PSD Argeş.

Ciolacu s-a referit la investiţiile în infrastructură şi a spus că 90% din bitumul folosit de constructori este importat.

„Avem cele mai mari investiţii. Poate nimeni nu se aştepta ca Sorin Grindeanu să semneze atâtea contracte şi să fie o explozie, mai ales în infrastructura critică. Este normal ca statul acum să intervină. Vă dau un singur exemplu: bitum. Trebuie să găsim soluţii. Aproape 90% din bitumul folosit de către constructorii din România este importat, trebuie să intervenim în acest domeniu“, a precizat Ciolacu.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a fost prezent, vineri, la Piteşti, unde a avut loc conferinţa de alegeri a PSD Argeş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.