Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu explică de ce i-a executat pe șeful Vămilor și vicepreședinții ANAF/ Video

InquamFOTO/Octav Ganea
ciolacu Guvern

Premierul Marcel Ciolacu a luat decizia de a-i schimba din funcție pe șeful Autorității Vamale, Ion Cupă, dar și vicepreședinții ANAF. Ciolacu a explicat că a înțeles care erau deficiențele și este nevoie de alți oameni în aceste funcții.

”În final, vreau să mulțumesc miniștrilor Agriculturii și Transporturilor, Florin Barbu și Sorin Grindeanu, pentru dialogul constant purtat cu fermierii și transportatorii, care va continua. Domnul ministru Boloș trebuie să reintre în acest format de dialog, fiindcă vreau să găsim soluții și pentru alte subiecte importante, precum restituirea parțială către operatorii de transport a accizei la carburanți. De altfel, dl Boloș a fost prompt după ce a primit semnale la întâlnirea cu protestatarii privind problemele din vămi și a propus azi schimbarea conducerii Autorității Vamale Române, cu o persoană pe care am înțeles că și-o asumă.

Voi cere noii conduceri a Vămilor să vină cu rezolvări rapide la toate cerințele legitime ale fermierilor și transportatorilor.”, a spus Marcel Ciolacu.

Cine vor fi noii titulari

Cei doi noi vicepreşedinţi ANAF, vor fi Ionescu Gabriela Florentina şi Drăghici Alexandru, iar secretar general la Finante va fi Liliana Anghel.

La Vamă va fi președinte Marcel Simion Mutescu, vicepresedinte - Ioan Dudu, iar secretar general - Daniel Costinel Nache

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.