Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu face MARELE ANUNȚ: 'E o moțiune care va trece pe muchie. Testul va fi crearea cvorumului'

G4Media
orban ciolacu

Marcel Ciolacu spune că PSD are voturile, alături de aliații din Parlament, pentru a trece moțiunea de cenzură, care va fi dezbătută luni. Liderul social-democrat a precizat că nu vor fi peste 250 de voturi pentru, așa cum spunea în urmă cu câteva zile, ci mai puține, dar suficiente pentru ca moțiunea să treacă.

Ciolacu a explicat că parlamentarii PSD care vor lipsi de la votul moțiunii vor fi dați afară, chiar de a doua zi, din partid. În plus, liderul PSD a explicat că PNL, PMP și USR încearcă boicotare votului, pentru a nu se constitui cvorum de ședință.

Citește și: O tânără care alerga într-un parc din Capitală a fost agresată sexual! Poliția l-a prins pe atacator

”La această oră, vă spun cu siguranță că moțiunea va trece. Sunt presiuni foarte mari. Colegii primesc tot felul de oferte. Nu avem plecări, la aceste momente, colegi plecați. Vor fi mai puține voturi, nu 250. Se încearcă un boicot asupra votului, referitor la cvorum. Nu știm ce va face UDMR. Am avut discuții cu toți liderii politici. Eu mă mir că USR nu votează moțiunea. 20% dintre parlamentarii PNL sunt traseiști. Dar, dacă USR vrea să gireze corupția și incompetența...

Este un grup de neafiliați, în acest moment, atât la Cameră, cât și la Senat, plus grupul minorităților, cu care am vorbit și care vor vota moțiunea. La neafiliați sunt 17. E o moțiune care va trece pe muchie. Testul va fi crearea cvorumului.

Citește și: O nouă ieșire dură a elevei care a refuzat bani de la Guvernul Orban: Guvernul meu, îmi aduci aminte de cum Ceaușescu hărțuia părinții rămași în țară atunci când copiii reușeau să fugă de sistem

Dacă colegii de la UDMR au uitat atacurile de la Klaus Iohannis, e treaba lor.

Cine va lipsi de la această moțiune, a doua zi va pleca din PSD. Situația e clară! E o noapte lungă, încercăm să ne pregătim pentru orice surpriză.”, a declarat Marcel Ciolacu.

Citește și: Un fost șef SPP prevestește Apocalipsa: ‘Începe o nouă Ordine Mondială, o nouă Dominație’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.