Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu îl laudă pe Nelu Tătaru: Românii încep să afle adevărul / S-a acționat greșit

Facebook
marcel ciolacu

Liderul interimar PSD, Marcel Ciolacu, s-a declarat vineri mulțumit de schimbarea ministrului Sănătății și a apreciat că au apărut primele îmbunătățiri.

„S-a actionat gresit cand au venit romanii in tara, nu a fost o zona tampon cand au plecat spre locuinte, nu a existat un coridor unic. A venit si nota de plata, vedem ca numarul deceselor creste de la ora la ora si confirmarile de virus la fel. Lucrurile nu sunt asa cum ne-am dori”, a zis Ciolacu la Antena 3.  „Ma bucur de schimbarea facuta la ministerul Sanatatii, ii urez succes dlui Tataru. A schimbat pozitia de comunicare si romanii incep sa afle adevarul” a adaugat liderul interimar PSD. „Am obosit cred cu totii de acuzele ca nu s-au gasit materiale strategice.Reamintesc ca in martie dl Orban spunea ca alegerile anticipate sunt prioritatea Romaniei”, a mai spus acesta.

Vezi si: Moment tensionat în şedinţa de Guvern - Orban a refuzat propunerea ministrului Muncii: 'Nu ne putem permite să modificăm ordonanţa la fiecare şedinţă de guvern' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.