Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu îl pune la punct pe Eugen Teodorovici: 'Ne-am dori să-l avem mai des în interiorul partidului și mai puțin în public'

Marcel Ciolacu

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, s-a scuzat în direct la Digi24 pentru pasivitatea de care colegul lui de partid, Eugen Teodorovici, l-a acuzat pe tema Sorinei Pintea. Ciolacu a precizat că programul încărcat nu i-a permis să treacă la acțiune. Președintele interimar al PSD a menționat că este posibil să fie necesare schimbări legislative, dar că acestea s-ar fi putut face într-un timp atât de scurt.

Citește și: Adrian Năstase este trist: Și știm, nimeni nu este sau nu a fost fără pată!

"Teodorovici este colegul meu, PSD este un partid viu, ne-am dori să-l avem mai des în interiorul partidului și mai puțin în public, în schimb normele de aplicare a legii. Sunt date prin ordin de ministru, dânsul are o experiență ministerială destul de vastă în schimb este posibil să fie nevoie de modificări legislative, lucru care se poate face, nu știu dacă puteam de sâmbătă până luni ținând faptul că nu avem comisii și avem audieri, facem abstracție de revolta domnului Teodorovici, dar nu în ultimul rând legile sunt puse în aplicare de către oameni. Noi românii trebuie să intrăm într-o altă etapă de existență și de toleranță unii cu alții dacă vrem să trăim într-o Românie normală", a declarat Marcel Ciolacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.