Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu: 'Îmi place Barna. Face cel puțin o gafă în fiecare apariție publică'

Inquam Photos / Octav Ganea
marcel ciolacu

Liderul USR Dan Barna a declarat, luni, că vrea ca, dacă va fi ales președinte al României, primul act pe care să îl demareze să fie dizolvarea Parlamentului. Barna a mai zis la un post tv, tot luni, de ce Rovana Plumb a fost acceptată comisar european în ciuda faptului că a avut probleme cu DNA: "Nu vă imaginaţi că stă cineva la Bruxelles să facă verificări de mare profunzime". Șeful Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, a reacționat dur la afirmațiile lui Barna și s-a legat și de sloganul de campanie prezidențială al candidatului USR-PLUS:

„Aventurile lui HaBARNAm – capitolul „fericiți în România”

Recunosc, îmi place Dan Barna! Nu ai cum să nu apreciezi talentul său de a fi insistent în a face cel puțin o gafă în fiecare apariție publică.

Atletul schimbării și corectitudinii în politică ne-a transmis ieri, de pildă, că nu trebuie ”să ne imaginăm că stă cineva la nivel european să facă verificări de mare profunzime la propunerile statelor membre”. Asta cu privire la nominalizarea pentru funcția extrem de importantă de comisar european din partea României. Sper să facă domnul Barna repede ceva și să salveze situația așa cum vrea să salveze România pentru că nu se mai poate cu atâta superficialitate nici la europenii ăștia...ea era bună doar când trebuiau să o susțină pe Kovesi sau să critice PSD...

De asemenea, am mai aflat că Parlamentul ales de milioane de cetățeni trebuie să devină un fel de bătaie de joc la cheremul președintelui care îi poate trimite propuneri FORMALE de premieri și apoi să-l dizolve fără nicio clipire. Și că asta va fi prima sa decizie în calitate de președinte. Sună din ce în ce mai bine, nu?!

Trecând peste aceste ”barnisme” și revenind la lucruri serioase, nu poți sa vrei sa fii președinte dar tu să încalci Constituția de la bun început. Și să tratezi Parlamentul ca un subordonat docil.

Pare că Barna nu a trecut de etapa ”Jos PSD”. Iar agresivitatea, autosuficiența și disprețul pentru cei care au altă opinie nu pot înlocui deloc lipsa cronică de substanță si program politic al șefului USR.

Înainte de a fi președintele tuturor românilor, domnul Barna trebuie să ne convingă de faptul că este măcar președintele legitim al USR. Deocamdată, nu a obținut decât puțin peste o treime dintre voturile membrilor USR și trebuie să vină urgent cu niște explicații plauzibile la acuzațiile interne de fraudă electorală....”, a scris Ciolacu pe Facebook.

Citește și: SURSE - SCHIȚA VIITORULUI GUVERN: mutările pregătite de PSD pentru cabinetul Dăncilă 2 .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.