Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu le face o promisiune majoră românilor din străinătate: Vom investi sute de milioane de euro

Inquam Photos / George Calin
ciolacu parlament

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, se pregătește să preia funcția de premier și ține să le dea asigurări românilor din străinătate că se vor face investiții majore, în așa fel încât aceștia să fie tentați de revenirea în țară.

”De Ziua Românilor de Pretutindeni vă transmit un mesaj de #recunoștință tuturor celor care, deși departe de casă, puneți umărul an de an la creșterea economică a țării noastre.

România se dezvoltă și pe baza sumelor consistente pe care românii din afara țării le trimit an de an în țară. Tocmai de aceea, cred că statul ar trebui să dea dovadă de mai mult #respect în relația cu românii din afara granițelor. Respect prin eliminarea procedurilor birocratice, respect prin înființarea mai multor consulate și prin alocarea de personal care să-i ajute rapid pe românii plecați de acasă.

În același timp, sunt conștient – la fel ca voi toți - că majoritatea românilor nu au plecat de drag peste hotare. Au plecat pentru că nu au avut suficient de multe șanse aici, în România. Pentru că nu au avut servicii publice de calitate.

Aceste lucruri trebuie să se schimbe. În următorii ani, vom investi sute de milioane de euro în drumuri, școli și spitale. Este singura șansă pentru a-i aduce pe români înapoi acasă. Avem nevoie de voi #acasă! Avem nevoie de experiența voastră extraordinară la dezvoltarea acestei țări!

La mulți ani, români de pretutindeni!”, scrie Marcel Ciolacu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.