Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu nu-l slăbește pe Virgil Popescu, care a scăpat de moțiunea de cenzură. Domnul ministru nu a primit din partea PSD un cec în alb

Facebook
Marcel Ciolacu

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că PSD nu a votat moţiunea împotriva ministrului Energiei, Virgil Popescu, dar subliniază că acesta nu are „un cec în alb” din partea PSD. Sunt multe lucruri despre care domnul ministru Popescu va trebui să dea anumite explicaţii, dar cred că în acest moment important este să găsim soluţii şi nu neapărat vinovaţi”, susţine Marcel Ciolacu, potrivit news.ro.

„Categoric trebuie găsite şi soluţii pe termen mediu. Una dintre soluţii este reducerea TVA-ului. Vom cântări care este pachetul cel mai bun de soluţii dar categoric, trebuie intervenit pentru că cauza tuturor scumpirilor sunt acest preţuri care au explodat la energie”, a declarat Marcel Ciolacu sâmbătă, în timpul unei vizite în judeţul Bistriţa Năsăud.

Întrebat dacă este mulţumit de activitatea ministrului Energiei, Virgil Popescu, liderul PSD a precizat că ministrul nu are „un cec în alb” din partea PSD.

„Eu am spus foarte clar că PSD nu a votat moţiunea de cenzură simplă deoarece a fost iniţiată de către USR şi este o totală ipocrizie ca cei care se lăudau cu liberalizarea preţurilor în energie, tot ei să vină şi cu o propunere de schimbare a ministrului, după ce împreună au făcut această gafă de proporţii. Totodată, domnul ministru nu a primit din partea PSD un cec în alb şi nu-l primeşte în continuare. Sunt multe lucruri despre care domnul ministru Popescu va trebui să dea anumite explicaţii, dar cred că în acest moment important este să găsim soluţii şi nu neapărat vinovaţi”, a adăugat Ciolacu.

Întrebat dacă se poate trece la o piaţă reglementată a energiei de la 1 aprilie, Ciolacu a răspuns că acest lucru se poate face „parţial”.

„Dacă ne gândim la zona casnică şi de IMM-uri, cred în continuare că e una dintre soluţii, soluţie care deja a fost luată şi în alt stat european mai dezvoltat economic decât România, respectiv Franţa!, mai spune liderul PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.