Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu nu-l vrea pe Iulian Iancu în șefia ANRE - surse

Radu Pop
PSD
PSD sigla

Liderul PSD Marcel Ciolacu se opune ca fostul parlamentar social-democrat Iulian Iancu să fie numit în conducerea ANRE, în locul lui Alexandru Stănescu, susțin surse politice pentru Ziare.com.

În 2020, după ce PSD a fost preluat de Marcel Ciolacu, Iulian Iancu a pierdut șefia Comisiei de industrii din camera Deputaților. În același an, Iulian Iancu și-a dorit un post de conducere la Agenția Națională pentru Reglementare în Energie (ANRE), dar nu a fost susținut de Marcel Ciolacu, susțin sursele citate.

În august 2019, președintele Klaus Iohannis a respins numirea lui Iulian Iancu în funcția de vicepremier pentru teme economice. Șeful statului l-a acuzat pe Iancu că ar periclita „decizii asumate, în numele statului român, în baza parteneriatului strategic cu statele occidentale”.

Iulian Iancu a fost acuzat chiar de colegi de partid că e apropiat de Rusia. În 2008, într-o telegramă a Ambasadei SUA la Bucureşti, Georgian Pop spunea despre colegul său de partid, Iulian Iancu, că este „controlat de Gazprom”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.