Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu pleacă din ţară chiar în timpul audierii miniştrilor în Parlament. Liderul PSD pleacă la Bruxelles şi îşi ia translatorul cu el

Camera Deputatilor
Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu, preşedintele interimar al PSD, va efectua prima vizită la Bruxelles în calitate de preşedinte al Camerei Deputaţilor, luni, 17 februarie. În aceeaşi zi încep şi audierile miniştrilor propuşi pentru Cabinetul Orban II, în comisiile de specialitate din Parlament.

"Vizita este organizată în contextul noului ciclu instituţional european, fiind, în acelaşi timp, şi prima vizită la Bruxelles a domnului Ion-Marcel Ciolacu în calitate de preşedinte al Camerei Deputaţilor. Pe agenda întrevederilor este prevăzut un schimb de opinii cu privire la evoluţiile recente la nivelul UE şi la nivel naţional, precum şi cu privire la dezbaterile înscrise cu prioritate pe agenda europeană actuală", se arată în memorandumul intern.

Din delegaţia condusă de Ciolacu fac parte Anca Spiridon, director general al Cabinetului preşedintelui, Eugen Constantin, director în cadrul Cabinetului, şi Alexandru Spiridon, în calitate de translator. Vizita lui Ciolacu la Bruxelles va dura doar o zi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.