Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu, PRIMA REACȚIE la programul de guvernare al PNL, USR, UDMR: Miniciuni, haos și promisiuni electorale aruncate la gunoi

marcel ciolacu

Liderul PSD Marcel Ciolacu a avut o primă reacție la programul de guvernare al PNL. Ciolacu spune că pentru români urmează o perioadă de austeritate.

"Programul de Guvernare al #nouluiCDR arată adevărata față a celor care conduc România: minciuni, haos și promisiunielectorale aruncate la gunoi!

Vezi și: Primul SONDAJ CURS după alegeri: Evoluţii spectaculoase în intenţia de vot, după doar două săptămâni

 

Marile priorități ale Dreptei rămân aceleași ca în timpul crizei din 2010: #austeritate pentru români, profituri grase pentru clientela partidelor de guvernare!

Se reia în viteză maximă privatizarea celor mai #profitabile companii de stat în plină pandemie, fiindcă sponsorilor de partid le e foame mare;

Se bagă din nou pe gât românilor #privatizareaSănătății, prin reducerea fondurilor alocate serviciilor de stat și bani mai mulți pentru asigurări private;

Se privatizează chiar și #încasarea taxelor și impozitelor de către stat, un tun financiar uriaș pe care PNL și USR-PLUS vor să le dea unor firme prietene.

PSD se va opune în Parlament unor asemenea decizii scandaloase care vor transforma într-un coșmar viața țării! Gașca Pierzătorilor se transformă acum în #CoalițiaVânzătorilordețară care vrea să le fure cu totul viitorul românilor!", scrie Ciolacu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.