Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu, primele declarații, după ce a fost propus pentru președinția Camerei Deputaților: 'Mi-a dat mesaj soția cu 3 nume - Năstase, Zgonea, Dragnea'

Inquam Photos / Octav Ganea
Marcel Ciolacu conferinta vaccinare

Marcel Ciolacu este propunerea PSD pentru funcția de președinte al Camerei Deputaților. La ieșire din ședința CEX, marți seara, Ciolacu a făcut o dezvăluire enigmatică.

”Vedem. Dacă o să fiu votat mâine. Da, avem majoritate. Mă bazez pe voturile PSD. Avem voturile suficiente. Nu am discutat cu colegii de la Pro România, nici cu Marian Neacșu. Mâine intră la procedură, la vot final. Avem votul pe asta. Am avut azi discuțiile la grup. Aceasta a fost propunerea colegil. Un singur mesaj am primit de la soția mea care mi-a scris trei nume: Adrian Năstase, Valeriu Zgonea și Liviu Dragnea.”, a spus Marcel Ciolacu.

Șefia Camerei era deținută de Liviu Dragnea, cel care a fost încarcerat, luni seară, la Penitenciarul Rahova în urma condamnării definitive la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu, în dosarul angajărilor fictive de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (D.G.A.S.P.C.) Teleorman.

Citește și: Moise Guran îl pune la zid pe Klaus Iohannis:’Acest guvern trebuie să plece, dacă ești serios’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.