Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu promite că nu se introduc impozite noi: 'Orice măsură fiscală o vom prezenta mediului de afaceri'

Facebook
Marcel Ciolacu

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a transmis, miercuri, la Romanian Business Leaders Summit 2022, că "orice" măsură fiscală discutată la nivel politic va fi prezentată mediului de afaceri.

"Priorităţile noastre sunt stimularea muncii şi sprijinirea companiilor româneşti, de aceea, orice măsură fiscală vom discuta la nivel politic să fiţi convinşi că o vom prezenta mediului de afaceri într-un dialog transparent şi responsabil, pentru că, în final, şi noi şi dumneavoastră avem aceeaşi ţintă - o economie care să se dezvolte, cu firme solide şi angajaţi care să ştie că locurile lor de muncă sunt stabile şi bine plătite", a declarat Ciolacu.

El a adăugat că în spaţiul public sunt discuţii privind anumite modificări la Codul fiscal.

"Eu vreau să vă asigur că nu se va lua nicio măsură în Guvern fără să existe un dialog cu mediul de afaceri. Nimeni nu are de gând să strice climatul şi echilibrul din interiorul mediului de afaceri, dar trebuie să cântărim şi să vedem realităţile. Avem un PIB al României care se bazează în acest moment pe 27% venituri şi pe 40% cheltuieli. Este cel mai mare decalaj din Uniunea Europeană. Asta nu înseamnă că cineva va veni, într-o perioadă de crize multiple, cu noi impozite. Sperăm ca împreună cu dumneavoastră, printr-un dialog deschis cu toţi partenerii sociali, să găsim soluţiile cele mai bune şi cele mai sustenabile pentru provocările de astăzi, dar şi pentru provocările de mâine", a menţionat Marcel Ciolacu.

Preşedintele PSD a susţinut că este nevoie, în perioada următoare, de o discuţie "aplicată" în ceea ce priveşte viitorul României.

"Avem nevoie de o societate modernă, avem nevoie de o societate sustenabilă, predictibilă şi de un climat şi un dialog permanent între toate puterile din statul român. Este nevoie să ne aşezăm şi suntem în acel moment în care ne putem aşeza cu toţii la masă şi să găsim cele mai bune soluţii pentru România şi pentru viitorul copiilor noştri", a spus el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.