Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu: Protestatarii nu au culoare politică! Au ieșit în stradă din disperare, sărăcie și pentru că s-au săturat

PSD
Marcel Ciolacu

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, consideră că protestatarii nu au culoare politică și nu susțin un partid anume, însă disperarea, sărăcia, dar și faptul că nu mai suportă măsurile luate de Guvern, toate acestea i-au determinat să iasă în stradă.

Citește și: Imaginea ANULUI - Un bolnav de Covid-19, cu masca de oxigen în mână, urmărește protestele anti-restricții

”Nu mai încercați să vedeți politizare acolo unde e doar #disperare, sărăcie și silă pentru modul în care guvernați!!!

Nu pedepsiți un popor întreg pentru că nu sunteți voi în stare să închideți 5 cluburi care nu respectă regulile. Nu e vina oamenilor că ați pus statul român în genunchi și nu sunteți în stare de nimic!

Lumea a ieșit în stradă din disperare, din #sărăcie și pentru că s-a săturat de voi și de #aberațiile voastre! Le-ați distrus locurile de muncă! Le-ați ținut copiii fără școală! Le-ați închis afacerile! Oamenii simpli nu au slugi ca voi, care să le facă cumpărăturile. Oamenii simpli muncesc la ora la care voi închideți magazinele!

Soluția nu e cea cu care sunteți obișnuiți, aruncarea vinei pe alții. Soluția este #regândirea restricțiilor aberante introduse. Iar, dacă voi nu sunteți în stare, este momentul ca președintele Iohannis, cel care v-a încredințat această guvernare eșuată, să revină de la plantat copaci și să-și asume responsabilitatea!

PS: Politicienii # mă acuză că am spus că voi merge la Biserică de Paște, desigur respectând toate normele sanitare. Neomarxiștilor fără Dumnezeu, chiar și Cancelarul Merkel a recunoscut că a greșit când s-a grăbit să le îngrădească nemților acest drept. Treaba voastră e să guvernați țara, nu să rescrieți Biblia!”, scrie Marcel Ciolacu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.