Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu preia timona guvernării: Am câștigat alegerile cu scăderea impozitării muncii și deduceri, asta vom face!

lideri coalilie ciolacu ciuca kelemen

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, transmite vineri că social-democrații vor reuși să scadă impozitarea muncii și să introducă un sistem de deduceri, acestea fiind promisiuni cu care partidul a câștigat alegerile.

„PSD a câștigat alegerile cu un program de guvernare în care am propus scăderea impozitării muncii pentru românii cu venituri mici și cei din clasa medie. Am promis un sistem de deduceri prin care să ajutăm familiile cu copii și să stimulăm investițiile în servicii publice de calitate. Asta vom face la guvernare! Cei care vorbesc despre noi taxe și impozite sunt cei care care vor să își păstreze de fapt privilegiile și luxul pe spatele românilor cinstiți!”, a scris Ciolacu pe Facebook.

El a adăugat că PSD va propune un nou set de măsuri anti-inflație.

„Avem o creștere economică bună datorată măsurilor corecte de sprijin pentru economie și agricultură. Dar trebuie ca această creștere să se simtă urgent în buzunarele oamenilor care se luptă cu prețurile!!! Am fost astăzi în Galați și Brăila pentru a le transmite antreprenorilor și fermierilor din zonă că lucrăm deja la un nou pachet de măsuri care să intre în vigoare în a doua parte a anului pentru a opri inflația, pentru a susține investițiile și pentru a sprijini firmele românești”, a menționat social-democratul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.