Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Semnal important al lui Ciolacu după o discuție cu marii retaileri: Plafonarea prețurilor la alimente la nivelul ultimelor 3 luni poate fi o soluție

Facebook
ciolacu stanescu

Liderul interimar PSD Marcel Ciolacu și secretarul general interimar PSD Paul Stănescu au discutat luni cu reprezentanții marilor lanțuri de magazine desre plafonarea prețurilor la alimente.

  • „Astăzi am avut o discuție cu reprezentanții marilor lanțuri de magazine alimentare din #România (AMRCR). Împreună cu Paul Stănescu, Secretarul General al #PSD, am vorbit cu marii retalieri despre #soluțiile concrete pe care le putem lua împreună astfel încât #prețurile alimentelor să revină la normal și consumatorii să fie protejați. PSD are deja depusă o lege în Parlament privind plafonarea prețurilor și este firesc să ținem cont și de amendamentele marilor retaileri. Cred că #plafonarea prețurilor la nivelul ultimelor trei luni poate fi o soluție în acest moment”, a scris Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

El a indicat ca un alt subiect discutat a fost prezența produselor românești pe rafturi.

„De asemenea, am discutat despre inițiativa PSD privind promovarea produselor #românești și mă bucur că există o mare deschidere pentru ca marile magazine să aibă pe rafturi mai multe produse fabricate la noi în țară. Există preocupare de ambele părți pentru încurajarea fermierilor și agriculturii românești, însă este nevoie de dialog continuu, cu toți factorii implicați, pentru ca marfa producătorilor români să ajungă în marile magazine, iar înființarea unor centre de #colectare pentru marfa românească ar ușura foarte mult acest proces. P.S. Nu uitați! Un produs românesc cumpărat=un loc de muncă salvat!”, a mai scris Ciolacu.

Vezi și: Scandal MONSTRU la ROMATSA. Un politruc a fost numit peste noapte șef în locul unui controlor de trafic cu experiență de peste 30 de ani (DOCUMENT) .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.