Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu salută numirea primei femei-premier din Italia

captura Facebook
Marcel Ciolacu

Preşedintele PSD şi al Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a salutat, sâmbătă, numirea noului premier al Italiei, Giorgia Meloni, transmiţând că PSD este deschis discuţiilor pentru protecţia românilor care trăiesc în Peninsulă şi pentru a lucra împreună pentru protejarea valorilor şi intereselor comune ale UE şi NATO, scrie Agerpres.

"Salut numirea Giorgiei Meloni ca prim-ministru al Italiei. PSD este deschis discuţiilor pentru protecţia românilor care trăiesc în Italia şi pentru a lucra împreună pentru a proteja valorile şi interesele comune ale UE şi NATO", a transmis Ciolacu, într-un mesaj pe Twitter.

Noul premier Giorgia Meloni şi miniştrii săi, care formează guvernul cel mai de dreapta şi cel mai eurosceptic al Italiei din 1946, au depus jurământul sâmbătă dimineaţă la Palatul Quirinale, relatează AFP.

Ceremonia din palatul care domină Roma, reşedinţă a papilor şi regilor Italiei înainte de a deveni sediul preşedintelui Republicii, s-a derulat în prezenţa şefului statului, Sergio Mattarella.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.