Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu și-a numit echipa de consilieri: Soția fostului ministru al Culturii va fi director de cabinet, fostul ministru al economiei a fost 'recuperat'

Inquam Photos / Octav Ganea
Marcel Ciolacu

Mai mulţi consilieri la Cancelaria prim-ministrului au fost numiţi în funcţie prin decizii ale premierului Marcel Ciolacu publicate, luni, în Monitorul Oficial.

Astfel, au fost numiţi în funcţia de consilier de stat în cadrul Cancelariei prim-ministrului: Florin-Marian Spătaru, Ruxandra Ivan, Nicolae Comănescu, Victoria Stoiciu, Carmen Orban, Minel Ivaşcu, Andrei-Ion Ungar, Mihaiela Frăsineanu, Eugen Constantin.

Florin Spătaru a fost ministru al economiei în Guvernul Ciucă. „Îmi voi continua activitatea alături de echipa guvernamentală, de această dată, în calitate de consilier de stat în cadrul Cancelariei Prim-Ministrului Marcel Ciolacu. Voi continua să promovez, alături de colegii mei din Partidul Social Democrat, măsurile pentru sprijinirea sectoarelor industriale strategice în vederea scăderii deficitului de balanță comercială şi securizarea lanțurilor de aprovizionare pe teritoriul României”, scrie Spătaru pe Facebook.

Totodată, prin decizie a şefului Executivului, Gabriela-Otilia Romaşcanu a fost numită în funcţia de director de cabinet al prim-ministrului, cu rang de secretar de stat, în cadrul Cancelariei Prim-Ministrului. Aceasta este soția fostului ministru al culturii Lucian Romașcanu.

Prin alte decizii, premierul i-a numit în funcţia de consilier onorific al prim-ministrului pe Victor Negrescu şi pe Bogdan Mazuru, care va fi reprezentant special al Guvernului României pentru promovarea politicilor memoriei şi combaterea antisemitismului şi a xenofobiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.