Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu spulberă modificările pe ascuns ale Guvernul Orban la buget: 'Încurajează și plătește trasesimul'

Inquam Photos/ George Călin
Marcel Ciolacu

Președintele PSD Marcel Ciolacu a catalogat derogarea Guvernului Orban de a da bani partidelor politice care nu participă la alegeri ca fiind un demers care „încurajează și plătește trasesimul”.

„Există partide politice care nu au participat la alegeri, cum este PRo România, format din traseiști politici. În schimb, eu știu că, în 2018, Ludovic Orban voia să interzică traseismul. Între timp, încurajează și plătește trasesimul! Spuneti-mi dvs.! Când minte dl. Orban: acum sau atunci?”, a declarat Marcel Ciolacu.

Citește și: Ministrul Muncii revine cu noi detalii despre creșterea vârstei de pensionare: 'Suntem departe de a lua o decizie!'

Guvernul condus de Ludovic Orban a modificat, fără dezbatere, printr-un articol introdus în legea bugetului, principiul de bază al finanțării partidelor politice, urmând ca formațiunile parlamentare să primească bani în funcție de numărul de senatori și deputați, și nu în funcție de rezultatul obținut în alegeri, așa cum era până acum.

Cei de la Pro România, în speță, senatorul Adrian Țuțuianu susține că în urma acestei modificări la buget, PNL este cel mare urmează să primească cea mai mare finanțare de la stat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.