Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu știe ce va face Nicolae Ciucă după ce nu o să mai fie premier

Facebook
Ciucă-Ciolacu

Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat vineri că premierul Nicolae Ciucă o să fie preşedintele comisiei parlamentare speciale pentru aderarea României la OCDE, după ce nu o să mai conducă Guvernul, în contextul în care liderul PNL nu a anunțat dacă va intra în viitorul Guvern sau se va axa pe activitatea parlamentară din fruntea Senatului.

„Noi am avea cam 5ani să intrăm la OECD. Aţi văzut că am făcut şi o comisie parlamentară, am şi decis în interiorul coaliţiei ca domnul Nicolae Ciucă, după ce nu va mai fi premier, să fie preşedintele acestei comisii, cu alte cuvinte să existe o continuitate şi o coerenţă în ce s-a pornit la Guvern şi cu ce s-a pornit la Parlament, am fost şi lăudaţi pentru acest lucru”, a declarat Marcel Ciolacu.

„Eu mi-aş dori ca în următorii 3 ani să intrăm în OECD. Este foarte, foarte important şi mi-am dorit de când am făcut această coaliţie. Mai ales când unim cele două mari partide şi de stânga şi de dreapta şi depăşim anumite lucruri şi vedem perspectiva naţională în primul rând, nu aceea cu goarna şi cu drapelul înfăşurat şi fără soluţii, cred că o astfel de coaliţie trebuie să ducă România şi în OECD, şi în Schengen”, a mai afirmat Ciolacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.