Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu: Trebuie să ieşim din logica preşedintelui Iohannis; acest guvern a eşuat

captura Facebook
Marcel Ciolacu

Liderul social-democraţilor, Marcel Ciolacu, consideră că "trebuie ieşit din logica preşedintelui Iohannis" potrivit căreia "doar înjură PSD" şi nu recunoaşte faptul că "acest guvern a eşuat", anunță AGERPRES.

"Am constatat că credem că este suficient să se înjure, să se critice. Trebuie să ieşim din logica preşedintelui Iohannis. (...) Iese şi spune că trebuie să purtăm măşti şi că este criză, nu se referă la nicio cifră, cât de bun e Guvernul şi cât e de salvator, şi până la urmă 90% începe şi înjură PSD-ul. Trebuie ieşit din această logică. Şi preşedintele trebuie să înţeleagă că trebuie să se oprească din această logică, nu e preşedintele PNL-ului, să recunoască - că nu e o ruşine, se întâmplă în politică un guvern să eşueze - că acest guvern a eşuat. E o catastrofă politică", a afirmat Ciolacu la România TV.

Citește și: Paul Stănescu: ‘PSD va câștiga alegerile. PNL se prăbușește și vrea cât mai repede alegeri fără să țină absolut de nimic ce înseamnă sănătatea românilor’

El consideră că este greşit ca România să fie comparată cu ţări precum Germania, Franţa, Italia sau alte ţări care se bazează foarte mult pe servicii.

"De asta nu pot dormi noaptea, că duduie economia şi lucrările publice. Noi nu trăim în România, nu ne deplasăm, nu vedem că totul e anchilozat? (...) A scăzut nivelul de trai. De la 1 ianuarie nu mai au voie primarii să subvenţioneze gigacaloria nici în Capitală. (...) Nu mai are lumea încredere în Guvern, nu mai au încredere în comunicarea lor. I-au păcălit de prea multe ori. (...) Toate deciziile n-au nicio legătură cu sănătatea oamenilor sau cu România. Toate deciziile sunt politice. (...) Nu avem majoritate în Parlament, fiindcă dacă aveam, trânteam Guvernul", a adăugat Ciolacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.